Gazdaság

Vállalkozásbarát önkormányzat

Azok az önkormányzatok, amelyek helyben tartják a vállalkozókat, vagy tudnak a településükre érdemi vállalkozásokat hozni, és nemcsak papíron léteznek a vállalkozók által befizetett különböző adókból olyan pluszforrásokat teremtenek elő, amelyekből például a közvilágítás korszerűsítése finanszírozhatóvá válik – vallja Bodó Imre polgármester és ennek szellemében irányítja a községet.

A vállalkozó olyan idegen területre soha nem megy, amely bizonytalansági tényező a vállalkozásában, ott soha nem ruház be sok tízmillió forintot. Csak olyan területen fejleszt, ami az övé. Újszentiván remek területekkel rendelkezik, ahova várja a vállalkozásokat.

Újszentivánon több nagyon komoly vállalkozás működik, ami köszönhető még a dr. Talpai János által vezetett önkormányzatnak. Itt ragadt a Bovira Zrt., kiválóan működik a Faktum Bútor Kft. és az agráriumban dolgozó Tisza-Új Zrt.. Ezek mind segítik a település működését. Rajtuk kívül nagyon sok kisvállalkozás van Újszentivánon, amelyek néhány tíz főt foglalkoztatnak, vagy családi vállalkozások. Ezeket ugyanúgy megbecsüljük, támogatjuk, segítjük! 

A vállalkozásoknak megéri Újszentivánon telephelyet létesíteni.

Gazdasági társaságok Újszentivánon

Újszentiván

Felhasználási feltételek

©2024 ÚJSZENTIVÁN, designed by Urban Media

Polgármesteri Hivatal

6754 Újszentiván, Fő utca 7.

Telefon: + 36 62 277 021

Mobil: + 36 20 772 3557 vagy + 36 20 772 3558

E-mail: polgarmesterihivatal@ujszentivan.hu

KARRIER

ÜGYFÉLFOGADÁSI IDŐ

Hétfő
7:30 - 16:00
Kedd
nincs ügyfélfogadás
Szerda
7:30 - 17:00
Csütörtök
nincs ügyfélfogadás
Péntek
7:30 - 12:30
Loading...
Megszakítás