Önkormányzatunk a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretén belül beadott „Bölcsődei férőhelyek bővítése Újszentivánon” elnevezésű, TOP-1.4.1-19.CS1-2019-00019 azonosítószámú pályázata pozitív elbírálásban részesült.

Az így elnyert 130 203 966 Ft vissza nem térítendő támogatásból a jelenleg maximálisan kihasznált bölcsődét kívánjuk bővíteni egy új épületegység építésével, ezzel létrehozva egy új 12-14 fős csoportot.

Az új épületegység kialakításával egy új csoportszoba (foglalkoztató) kialakítására kerül sor, hozzá tartozó terasszal, átadóval, sószobával, belső WC blokk-kal a gyermekek részére és egy WC helyiséggel a felnőttek részére. Továbbá a bölcsődei ellátáshoz kapcsolódó eszközök beszerzése (játékok, bútorok, gépek stb.) is a pályázat részét képezi. A fenntartható fejlődés és környezettudatosság jegyében az új épületszárnyban talajszondás-hűtő-fűtő rendszer és napelem is kiépítésre kerül.

A tervezett bölcsődei szárny a játszókertek védelme miatt nem tud mellé épülni a meglévő épülethez így a bejárat mellett kap helyet, külön épületként kivitelezve. Az épület formavilága hasonló a már meglévő épülethez. Az új épület szerves része a réginek, a régi épületből fedett tetőzet alatt lehet eljutni az új szárnyhoz.

Önkormányzatunk célja, hogy a szociális szolgáltatásokhoz, jelen esetben a bölcsődei ellátáshoz a gyermekek, illetve szüleik amennyiben lehetséges, helyben jussanak hozzá. A településen lévő összes bölcsődés korú gyermeknek helyt adó szolgáltatást szeretnénk kialakítani. Nem mellékesen munkahelyet is teremtünk a bővítési folyamattal.

bolcsi bovites logo

bolcsi bovites

bolcsode1

bolcsode2

bolcsode3

A bölcsőde épület sikeres műszaki átadás-átvétele 2021.10.07-én megtörtént.

A használatba vételi engedély rendelkezésre áll. A bölcsőde hatósági nyilvántartásba vétele 2022.01.04. napján megtörtént.

A bölcsődei eszközök beszerzése lezajlott, az intézmény készen áll a gyermekek fogadására.

KNESZECYC-4

  • Projek adatok
  • Beszámoló
  • image

Elektronikus ügyintézés

  • image
  • image
  • image

Képes beszámoló

fn bkkXXIII. Újszentiváni falunap

Putnik Tivadar (1929-1998)

  • image
  • image
  • image

MFP logo RGB

bga alap logo

Rövid hírek

Legfrissebb szám

Oldalainkat 331 vendég és 0 tag böngészi