Bocskairól a Rákóczira

A mai naptól a Csongrád Megyei Kormányhivatal központi épületében, a Rákóczi tér 1 száma alatt fogadja ügyfeleit a hivatal Foglalkoztatási Főosztálya és a Szeged Járási Hivatal Foglalkoztatási osztálya – korábbi nevén a Munkaügyi Központ kirendeltsége. Az ügyfélfogadás rendje változatlan, a telefonos és elektronikus elérésekben sincs változás.

A Bocskai utcai épületben dolgozók azért kerültek a Megyeházára, mert a Kormányhivatal és az egyetem megállapodott az Állam és Jogtudományi kar által használt épületrész átadásáról. Mivel a Rákóczi téri ingatlan nemrégiben elindult energetikai felújítása nem tette lehetővé, hogy az egyetemi szárny felöli részben tovább folytatódjon a munka, az oktatás zavartalansága érdekében a hivatal átadta a Bocskai és a Horváth Mihály utcai épületeit az egyetem tanárainak és gazdasági személyzetének.

A mai napon a foglalkoztatási osztály ügyfélfogadása az új helyszínen, a központi épület aulájában zavartalanul elindult: a várakozás és az ügyintézés körülményeit az épület adottságaihoz igazodóan, rendezetten sikerült kialakítani, az informatikai rendszer is zökkenőmentesen működik. Az ügyfélszolgálatot kiszolgáló háttérmunka a Csongrád és a korábbi Csanád teremben zajlik. A többi részleg munkatársai a harmadik emeleti, szabaddá tett irodákban - többek között a kormánymegbízotti és főigazgatói szobákban, tárgyaló helységekben kapnak helyet. Összesen közel 140 fő elhelyezéséről gondoskodott a hivatal Ellátási és Vagyongazdálkodási osztálya.

A Szeged Járási Hivatal Fogalakoztatási Osztálya ügyfélfogadási rendje

a Rákóczi tér 1 szám alatti épületben:

Hétfő:                        8-17 óráig

Kedd – Csütörtök;   8-16 óráig

Péntek:                      8-12 óráig

Tájékoztatásul közöljük, hogy az ügyfélfogadás zavartalansága érdekében az aula és az étterem közötti átjárás ideiglenesen szünetel. A Vármegye étterembe érkezők a Török utcai bejáratot használhatják.
További költözések is segítik a zökkenőmentes működést:
A felújítási ideje alatt a Kormányhivatal és a Kormányablak is folyamatosan dolgozik, ellátja feladatát, ugyanakkor az építési munkálatok végzéséhez további intézkedésekkel szükséges alkalmazkodni. A kivitelező az ablakcserével, a külső burkolat rekonstrukcióval és a belső munkálatokkal nyolcablaknyi területen dolgozik egyszerre, és sávosan halad a főépület irányába. Éppen ezért az épületben gondoskodni kellett olyan üres irodahelységekről, ahová azok a törzshivatali munkatársak költözhetnek ideiglenesen, akiknek a szobájában éppen felújítási munkák folynak. Az Építésügyi, Hatósági, Oktatási osztályok a Környezetvédelmi Főosztály épületében (Felső Tisza part 17) végzik tovább a munkájukat, a Fogyasztóvédelmi osztály munkatársai pedig a Kereskedő közben, a Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály épületében kaptak elhelyezést.

Az ügyintézők költözése azonban nem befolyásolja az ügyfélfogadás zavartalanságát. A Kormányablakok minden ügyben fogadják az ügyfeleket, így például fogyasztóvédelmi ügyekben is. Nem kell az ügyfeleknek felkeresniük a Kereskedő közben az ügyintéző hatóságot, csak ha kifejezetten oda kívánnak menni.

Minden ügyben fordulhatnak a Rákóczi téri 1. szám alatti Kormányablak ügyintézőihez az ismert ügyfélfogadási időben:

Kormányablak

CSMKH Szegedi Járási Hivatal
Megyeháza
6722 Szeged, Rákóczi tér 1.
    

Nyitvatartási idő:
Hétfő: 7:00 - 17:00
Kedd: 8:00 - 16:00
Szerda: 8:00 - 16:00
Csütörtök: 8:00 - 18:00
Péntek: 8:00 - 12:00

Szeged, 2015. május 18.

fogl oszt

Képes beszámoló

fn bkkXXIII. Újszentiváni falunap

Epreskert Rendezvényház

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Legfrissebb szám

Oldalainkat 59 vendég és 0 tag böngészi